Mode & skönhet

Ekologisk tygkasse från Kan Dee shop

0 Kommentarer 22 april 2012

Den traditionella tygkassen har på senare tid blivit riktigt trendig, något som vi på En Lagom Dos Grönt verkligen uppskattar. Denna popularitet har gjort att utbudet blivit mycket större och det går att riktigt hitta snygga och personliga tygkassar i affärerna idag. Självklart är det den miljövänliga tygkassen vi hurrar högst för. Vi har testat denna designade och ekologiska tygkasse från Kan Dee shop.

Fördelar

En ekologisk tygkasse är praktisk på många sätt. Många använder tygkassar när de går till affären för att handla. Då slipper du köpa nya papp- eller plastkassar varje gång vilket både är bra för din plånbok och framförallt för miljön. Men tygkassen går självklart använda till mycket mer än det. Denna som vi har testat från Kan Dee shop är specialdesignad och riktigt snygg att ha som väska till vardags. Den är gjord av 100 % certifierad ekologisk bomull.

Vad tycker vi?

Vi har tidigare letat efter snygga tygkassar som känns lite roligare och mer personliga. Vi tycker inte att miljövänligt ska vara lika med tråkigt. Dessa från Kan Dee shop är lite fräckare än de vi sett tidigare och finns i flera olika motiv. Kassen är ganska stor och rymlig, vilket vi gillar! Ett stort plus till priset som känns bra i plånboken.

Pris: 139 kr hos Kandeeshop

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.