Guider, Hälsa, Hem & inredning

Få ditt hem städad på det gröna viset

0 Kommentarer 28 februari 2012

I den stressiga vardagen vi lever i behöver vi alla avlastning, städföretaget Balanzen vill avlasta dig från städningen i hemmet för att kunna ge en bättre balans i livet. Städföretaget finns i stockholmsområdet och erbjuder ett ekologisk paket där produkterna är 100% naturliga utan kemiska tillsatser.

Fördelar

Det är enkelt att känna att alla pusselbitar inte går ihop, om man har råd med städning lite då och då när hemmet behöver det är detta en jättebra lösning på problemet. Den ekologiska städningen är god för din hälsa och hälsan för de närmaste runtomkring dig. Produkterna som används vid städningen är Grumme såpa, Bentley Organic, bikarbonat, vinäger och socker.

Vi tycker

Att det är ett bra sätt att få ert hem städat på samtidigt som det sker på ett miljövänligt vis, det vi tycke extra mycket om med webbsidan är att det fanns handfasta tips på hur man får bort de mest omöjliga fläckarna. Gråt inte över spilld mjölk längre, när du får en fläck på älsklingströjan gå direkt in på Balanzens hemsida.

Hemsida: balanzen.se

Irena Aracic, redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.