Guider, Mode & skönhet

Gör om gamla kläder till nya

0 Kommentarer 24 februari 2012

Jag gillar kläder, mode och shopping och allt som har med det att göra. Men ibland är det svårt att hitta just de plaggen som man vill ha. Tradera och andra hemsidor har inte alltid det utbudet som jag är ute efter, därför har jag sedan flera år tillbaka ändrat mina egna kläder på ett eller annat sätt. Vi tipsar om hur man kan göra om sina egna kläder!

Fördelar

Är att ni inte behöver trängas i en butik för att köpa ett plagg istället gör ni om det själva. Känsla att få göra något snyggt och själv är oslagbar kan jag säga och att ett gammalt plagg får en ny användning! Nu till våren klipp av dina gamla jeans, det gör att du inte behöver köpa nya. Ingen har dina shorts eller den tröjan som du har gjort om, vilket gör att det är bara du som äger plagget. Detta gör att din egna stil kommer fram ännu mer, det tycker vi om.

Vi tycker

Det som är bra är att gamla kläder återvinns och får en helt nya användning. Klipp i tröjan eller T-shirten så den får en egen design. Sy om ditt plagg eller varför inte göra det mer slitet. Det är bara fantasin som sätter gränserna för att göra er personliga stil ännu mer unikare!

Av: Irena Aracic, redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.