Hälsa, Mode & skönhet

Tre ekologiska läppcerat testas

0 Kommentarer 23 februari 2012

Torra läppar är mitt dagliga problem, ofta går jag runt med flera olika stycken läppcerat på mig bara för att jag är orolig för att få torra läppar. Därför ville vi testa tre olika ekologiska läppcerat i olika prisklasser för att se om det fanns skillnad på dom.

Fördelar

Alla har såklart sina favoriter och smaker men jag har testat tre olika smaker: choklad, pepparmint/citrongräs och mandarin. Fördelarna med alla tre ceraten är att de alla gör sitt jobb, läpparna åkerfuktas och håller sig mjuka och fina länge.

Testade läppcerat

Ganache for Lips, Chocolate Mousse är ett läppcerat av Scharffen Berger choklad och är full av kallpressade näringsrika och näringsgivande oljor. Den innehåller bland annat sötmandelolja, aprikoskärnolja, bivax och sheasmör.

Tangerine (Mandarin) läppceratet är gjort på ekologisk kokosolja, olivolja,bivax och rosa mosqueta olja, fuktar och gör läpparna mjuka med en härlig fruktigt smak.

Pepparmint Lemongrass är gjort på ekologiska ingredienser som är helt naturliga, den är gjort på jojobaolja, olivolja och sheasmör. 

Vi tycker

Mandarin smaken var billigast och var även mest kladdig på läpparna, pepparmint/citrongräs var mindre kladdig  än den förra och chokladen minst kladdig. När jag fick hit choklad ceratet fick jag även ett personligt brev som jag tyckte mycket om i återvunnet papper och paket kunde även återvinnas. Det är sådan små grejer som man blir extra glad av och det var min absoluta favorit men alla har olika tycken och gillar olika smaker.

Köpställen

Ganache for Lips, Chocolate Mousse maryfly.se 65 Kr

Tangerine (Mandarin) clearlife.se 29 kr

Pepparmint Lemongrass clearlife.se 49 kr

Av: Irena Aracic, RedaktörUtvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.