Mode & skönhet

Hudlotion med doft av naturen

0 Kommentarer 19 februari 2012

Som ni allra flesta säkert vet vid det här laget är vi på En lagom dos grönt mycket förtjusta i DR. Hauschka och deras produkter.Nyligen kom de ut med en ny serie hudlotioner med doft från naturens alla hörn och kanter. Vi har känt, luktat, tittat och smörjt in oss med dessa härliga doftbomber.

Gröna fördelar

DR Hauschka jobbar hårt med att skapa miljövänlig hudvård gjord på biodynamiskt eller ekologiskt odlade växter eller vilda örter och läkeväxter. Detta miljöengagemang är något som vi verkligen gillar. Detta präglar även deras fantastiska produkter som alltid håller mycket hög kvalitet enligt våra egna erfarenheter.

Vad tycker vi?

Vi har provat doften ”Lemon Lemongrass” som verkligen lever upp till sitt namn. Lotionen doftar citrongräs och är väldigt fräsch och uppiggande. Vi tyckte att den var ganska ”lätt” i konsistensen och var lite rädda för att den inte skulle vara speciellt återfuktande som huden behöver nu under vintern. Men vi hade fel, lotionen är mycket återfuktande och passar bra till vintertorr hy. Ett plus är den otroligt snygga flaskan som man gärna vill ha stående framme väl synlig på badrumshyllan. Vi vill dock påpeka att dofterna är ganska starka och har du svårt med det är kanske inte just denna lotion ett bra alternativ för dig. Men personligen gillar vi att man luktar gott långt efter att man smörjt in sig med denna lotion.

Pris: 197 kr hos DR. Hauschka

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.