Mat & dryck

Coop Änglamark

0 Kommentarer 02 februari 2012

Fler och fler butiker börjar få in egna sortiment av miljövänliga produkter. Härom dagen behövde jag småhandla lite och besökte Coop, jag märkte att det fanns massvis med varor från just Änglamark som är Coop:s ekologiska sortiment. Vid en närmare eftersökning visade det sig att det är hela 400 produkter det rör sig om, dessutom tycker svenskarna att Änglamark är Sveriges grönaste varumärke. Det gillar vi Coop!

Vi tipsar

Mat är gott men det blir ännu godare om det är ekologiskt. Vem gillar inte att äta en god middag med torsk som nu finns i fyra olika smaker och dessutom är dem ekologiska torskarna kravmärkta. Sverige är ett land som älskar sitt kaffe, nu finns det ett bättre alternativ. Vi dricker ca 3,3 koppar per dag tänkt er om dessa vore ekologiska hur mycket det hade hjälpt vår miljö. Det behövs ju också något kaffebröd till kaffe, baka ditt kaffebröd själv det blir både billigare och godare. Lukten av nybakat är dessutom gudomlig. Vi på En Lagom Dos Grönt älskar mat men även mat som förbättrar vår värld!

Av: Irena Aracic, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.