Mode & skönhet

Lyxig ekologisk hudkräm

0 Kommentarer 01 februari 2012

Vintern är snart förbi, men jag har märkt att min hud fortfarande behöver lite extra omtanke, särskilt när klimatet i Sverige är växlande och som vi alla vet behöver vi lite extra kärlek då.  Vi testar en ekologisk hudkräm från Natural girl.

Vad tycker vi

  • Det som jag tyckte var lite roligt var den annorlunda designen som är en av sakerna som lockade mig till just denna produkt.
  • Hudkrämen består av vildvuxet afrikanst shea smör, lavendelvatten från Kalifornien och välgörande örter. Vilket är en unik blandning som efter applicering  gör huden både lugnare och mer väldoftande.
  • Det jag märkte efter att ha testat hudkrämen i en vecka var att den gjorde huden silkesmjuk samtidigt som den inte kladdade något.

Ansiktet kan vara känsligt på vintern och som jag nämnde tidigare behöver vi extra omtanke och kärlek då.  Vetskapen om att jag inte lägger på några farliga kemikalier på mitt ansikte är guld värt. Den härlig mixen med dofter och örter gör mig extra glad varje morgon och kväll.

Pris 299 kr hos Classyorganic.se

Av: Irena Aracic, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.