Guider, Mat & dryck

Klimatsmarta appar

0 Kommentarer 27 januari 2012

Utvecklingen går alltid framåt, jag själv som är född i teknologins årtionde hänger inte riktigt  med själv ibland. Handdatorer så kallade smartphones har fler människor i handen än någonsin tidigare. Varför ska jag hänga kvar på efterkälken, följ med mig så lär vi oss handskas med appar som är det senaste inom teknologin. Vi tipsar om några miljövänliga appar.

Green Map

Green map är en jättebra app! Har du en fordonsgas driven bil men vet inte vart du kan hitta alla tankställe, Green map hjälper dig att navigera dit. Skulle jag vilja hitta ekologiska produkter nära mig, så hittar denna app det år mig, perfekt det gillar vi!

Kasta rätt

Det kan vara jobbigt att alltid veta vart allt ska slängas, något jag känner igen mig i, men det är svårt att hitta någon att fråga utan det slinker oftast ner åt fel håll. Denna app ger dig tips på var du kan slänga den elektriska trasiga adventljusstaken som ligger i ett hörn. Kasta rätt tipsar dig om återvinningscentraler nära dig, där du och jag kan vara säkra på att det hamnar i rätt händer.

Grön Guide

Grön guide är en app av naturskyddsföreningen som hjälper oss att hitta säsongens frukt och grön. Men även vilken fisk som är bra att ätas ur miljösynpunk. Appen ger oss allmänna tips på dagliga basvaror. Vilket vi tycker är toppen!

Av: Irena Aracic, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.