Hälsa, Mode & skönhet

Härlig ansiktskräm med havtorn

0 Kommentarer 03 november 2011

De små orangea vitaminrika bären har ni säkert hört talas om. Denna ansiktskräm är baserad på välgörande havtornsolja och självklart så är den även ekologisk. Enligt tillverkaren ska cremen vara fuktgivande och passa både till känslig och normal hud. Vi har testat!

Vad tyckte vi?

Precis som det lovas så är cremen väldigt fuktgivande, vilket är perfekt nu under de kalla vintermånaderna när huden gärna blir lite torr. Du kan använda den både som dag- och nattcreme eftersom den är så pass återfuktande. Något som kan vara ett bekymmer för vissa är att cremen har en ganska stark doft. Dock är det ingen parfym tillsatt utan doften kommer från lindbloms extrakt, bergamotolja och rosmarinantioxidant, vilket faktiskt har en lugnande effekt på huden. En riktigt härlig och lyxig ansiktskräm!

Cremen har en väldigt gul färg, vilket självklart beror på att den är gjord på havtorn. Vi var lite nervösa i början för att vi skulle bli gula i ansiktet efter ett tag. Men ni behöver inte oroa er! Du bli inte gul i ansiktet, det kan vi lova.

Pris: 310 kr hos MyHavtorn

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.