Mode & skönhet

Pudriga kinder med naturliga medel

0 Kommentarer 28 september 2011

Nu när solbrännan börjar flagna blir det gärna att man sätter på lite extra smink för att få lite färg till kinderna. Vi har testat ett naturligt ansiktspuder från Dr Hauschka.

Bra om produkten

Pudret består av ingredienser från biodynamiska och certifierade ekologiska odlingar. Det är fritt från syntetisk-kemiska doft- färg och konserveringsämnen. Dessutom testas aldrig Dr Hauschkas produkter på djur. Tummen upp!

Pudret innehåller bland annat ros och silke som ska vara väldigt vårdande för huden.

Vad vi tyckte

  • Pudret är transparent och ger alltså ingen färg, vilket vi tycker är bra. Det minskar risken att du ser översminkad ut. Istället trollar det bara bort alla blanka partier i ansiktet och ger en matt känsla, som vi gillar.
  • Det följer med en liten ”puff” och samtidigt finns det en spegel under locket. Därför är det väldigt lätt att bara stoppa ner pudret i väskan och bättra på under dagen. Riktigt bra!
  • Det känns att det är bra kvalitet och gjort på bra ingredienser. Tyvärr syns det även på priset. Något över två 100 lappar får du ge för pudret. Men för det får du en bra miljövänlig produkt, vilket vi tycker absolut kan vara värt det.
  • Pudret hade en ganska stark doft, vilket vi personligen inte riktigt gillar. Men kvalitén blir ju inte sämre för det.

Pris: 218 kr hos Dr Hauschka

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.