Mode & skönhet

Naturligt ren

0 Kommentarer 20 september 2011

Vi har testat MediMix tvål som är gjord helt utan animaliska ingredienser.  Dessutom är den tillverkad för hand utan någon elektricitet. Alla maskiner drivs manuellt. Det är inte speciellt vanligt i dagens samhälle skulle vi vilja påstå. Enligt återförsäljaren Moderjord.nu är MediMix även den mest rekommenderade tvålen av Indiska hudläkare. Det måste ju vara positivt, eller hur?

Vad tyckte vi?

Vid första ögonkastet ser den lilla gröna tvålen inte mycket ut för världen. Men vi upptäckte en hel del bra egenskaper.

  • För det första luktar den mycket fräscht. Den har den där typiska tvåldoften, inte för stark och inte heller för svag.
  • Den kändes väldigt mild mot huden. Vilket förmodligen beror på att den är gjord av naturliga, vegetariska ingredienser. Har du lite känslig hud är detta något för dig.
  • Du kan använda tvålen på hela kroppen, vilket vi tycker är bra för då slipper man köpa flera olika typer av tvålar.
  • Det enda negativa vi kom fram till var att den är ganska liten. Vilket i och för sig inte gjorde så mycket med tanke på det låga priset.

Pris: 35 kr för 125 g hos Moder jord.

Finns även i 3 pack för 99 kr, samt som resetvål 18 g för 7 kr.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.