Mat & dryck

Fyllig fairtradesmoothie fin favorit

0 Kommentarer 20 april 2011

Vi är stora fans av olika typer av smoothies och gillar att det också dykt upp produkter som både smakar gott och visar lite ansvarstagande. Under några veckor har vi testat nya FruitHit, som är gjord av FairTrade-certifierad frukt.

Flaskorna innehåller bara frukt, inga konserveringsmedel och inget tillsatt socker. De finns i två smaker; mango/apelsin och äpple/svartvinbär som både har en härligt fyllig konsistens och god smak. Med inslag av guava tycker vi att mango/apelsin smakar bäst just nu medan äpple/svartvinbär, men inslag av druvjuice har en mer svalkande smak och säkert kommer bli den vi väljer till sommaren.

FruitHit finns hos bl.a. Coop Konsum. Pris: ca 20 kr/st (250 ml)

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.