Hälsa

Sju av tio stockholmare kan tänka sig grönt nyårslöfte

0 Kommentarer 29 december 2010

I januari tar Hamburg över som miljöhuvudstad i Europa efter Stockholm men en av de sista aktiviteterna som Stockholms stad gjort är att uppmana Stockholmarna att avlägga ett grönt löfte inför det nya året, något som en majoritet av invånarna är positiva till.

På Södermalm och i Gamla stan bor de som lovar mest grönt (74 procent) och på Östermalm lovar de något mindre (61 procent). Totalt kan flest kvinnor tänka sig att avlägga ett grönt nyårslöfte, 75 procent, jämfört med männen där 60 procent kan tänka sig att avlägga ett grönt löfte.

Vad handlar löftena om då? Enligt en ny undersökning vill de flesta Stockholmare vill satsa mer på bättre hälsa (77 procent), hushålla med vatten och energi (64 procent) eller att återvinna mer (54 procent). Det bådar gott för 2011, tycker vi.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.