Guider, Hem & inredning

Finaste julklapparna är inslagna med återvunnet material

0 Kommentarer 20 december 2010

Häromveckan kom Elin ut ur garderoben som inslagningspapperssamlare, de som snor de fina pappret bakom ryggen på en när man inspekterar det man just fått, för att återanvända det i ett annat sammanhang. Men vad som skulle uppfattats som snålt för något år sedan är nu på väg att bli trendigt. (Elin ligger lite före som vanligt).

I inredningsgudinnan Martha Stewarts oändligt snygga tidning Whole Living finns ett långt reportage med tips om hur man kan slå in presenter på ett annorlunda och personligt sätt. Vi kan varmt rekommendera dessa kreativa, miljövänliga inslagsidéer som använder material som förmodligen redan finns hemma; kartor, shoppingkassar, tygbitar & snören, barnteckningar och till och med pizzakartonger.

Och… just det – det kostar dig ingenting!

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.