Blogg

Vi börjar samarbeta med Smartson

2 Kommentarer 24 november 2010

Vi är glada att kunna berätta att vi inlett ett samarbete med Smartson, Nordens största testleverantör Smartson. Samarbetet innebär att Smartson publicerar utvalda tester på sin egen webbplats och att ännu fler svenskar kan få en lagom dos grönt i vardagen.
– Det kommer allt fler produkter och tjänster med miljötänk på marknaden och det finns ett behov bland konsumenter att veta vilka produkter som är bäst. Vi är därför glada att kunna samarbeta med En lagom dos grönt.se. De har på kort tid etablerat sig som en tydlig aktör på området, som utan pekpinnar hjälper sina läsare göra grönare val i vardagen, förklarar Karl Händel, chefredaktör på Smartson i ett pressmeddelande.

Vi rodnar och ser fram emot att ännu fler kan få en lagom dos grönt i vardagen.

Mer om vår nya kompis: ”Smartson testar och skriver om produkter så att du och andra konsumenter kan göra bra köp. Våra tester presenteras på smartson.se samt i andra medier som redaktionen samarbetar med. Smartson driver också smartsontestpilot.se där testpiloter utvärderar och berättar för andra om produkter i sociala medier. Bolaget grundades för 10 år sedan och når cirka 300000 unika besökare varje månad.”

Artikeln har 2 kommentarer


Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Vi börjar samarbeta med Smartson | En lagom dos grönt .se -- Topsy.com - 25. Nov, 2010

    […] This post was mentioned on Twitter by En lagom dos grönt, En lagom dos grönt. En lagom dos grönt said: @enlagomdosgront inleder samarbete med @smartson för att ännu fler ska få en lagom dos grönt i vardagen http://bit.ly/g4agVs #swegreen […]

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.