Hem & inredning

Lågenergilampa med förförisk form

1 Kommentar 12 oktober 2010

Den gamla lampan på vinden som sitter i ett långt snöre och används för att lysa upp olika förråd känns numera både uråldrig och modern på en och samma gång. Allt tack vare lågenergilampan Plumen 001 med sin fantasifulla form och ett varmt ljus.

Lampan, som enligt tillverkaren ska betecknas som världens första designlågenergilampa, skulle naturligtvis också funka i vanliga golvlampor (även om risken är stor att man tycker att lampskärmen är i vägen för en så snygg lampa) med E27-sockel. Eller varför inte i ett enkelt snöre från taket över köksbordet. Formen är så förföriskt vacker att man faktiskt inte behöver någon annan lampa. Lampan har ett mysigt, varmt ljus som enligt förpackningen räcker i 8 000 timmar, vilket motsvarar ungefär 8 år vid normalbruk. Pris: 299 kr/st från Adisgladis

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.