Mat & dryck

Lär dig bli bättre på att laga rester

0 Kommentarer 14 september 2010

Rester är alla matnördars favoriträtt. Eftersom de i stort sett kan ses som gratis lockar de fram kreativiteten som få andra ingredienser. Dessutom är rester mer miljövänliga än både närodlat och ekologiskt. För mat som inte äts upp är aldrig klimatsmart. En av Sveriges vassaste matskribenter och mest finurliga föreläsare, Lisa Förare Winbladh, ger sin syn på saken och delar med sig av sina bästa tips.

För de som har ett matintresse på gränsen till matnörderi är Taffel.se knappast någon nyhet. För oss andra är det Sveriges mest välskrivna mattidning, men mängder av begåvade bloggare, intressanta recept, vackra bilder och kloka reflektioner. I en artikel nyligen skrev Lisa om hur hon ger resterna en andra chans, kryddat med några kloka tips. Om vi alla blev lite bättre på att laga rester skulle vi minska vår miljöpåverkan eftersom vi då skulle minska svinnet. Klicka här för att läsa Lisas underhållande artikel.

Bild från Taffel.se

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »




© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.