Blogg

Naturskyddsföreningen: @enlagomdosgront ett måste för varje miljöengagerad

1 Kommentar 05 september 2010

Det har gått lite drygt ett år sedan vi lanserade En lagom dos grönt.se i sin nuvarande form och började testa gröna produkter och tjänster och tipsa om de allra bästa. Eftersom vi vill göra det enkelt för så många som möjligt att leva lite grönare kan man nå oss i många olika kanaler: webben, nyhetsbrev, Facebook och Twitter.

En bekräftelse på att vi gör rätt saker är det faktum att det i dagsläget är mer än 5 000 personer som läser det vi skriver varje månad, något som gör oss till en av Sveriges största miljösajter. En annan bekräftelse fick vi i fredags när Naturskyddsföreningen twittrade och skrev att

För varje miljöengagerad ett måste att följa @ecologythinking @enbattrevarldnu @Athea82 @emretsson @martinafrick @enlagomdosgront #ffse

Vi är glada och stolta över att de gillar våra tips. Samtidigt vill vi varmt rekommendera de övriga fem Twittrarna som vi följer för deras kloka synpunkter, annorlunda perspektiv och egna röster. Följ dem du också.

Vill du följa oss på Twitter – gå till http://www.twitter.com/enlagomdosgront

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.