Hem & inredning

Pant på växtkrukor hos Plantagen

1 Kommentar 01 september 2010

Har du börjat plantera i trädgården inför nästa sommar? Då vet du hur irriterande det är att det alltid blir en massa svarta plastkrukor över som man inte kan göra annat med än att köra till återvinningen. Nu har dock Plantagen lanserat en lika smart som simpel lösning – pant på krukor.

Varje år säljs miljontals växter i plastkrukor i Sverige. Numera är några av de perenna (fleråriga) växterna från Plantagen planterade i en blå pantkruka. För var fjärde kruka man återlämnar får man en helt ny perenn, också den planterad i en blå kruka. Man kan inte lämna in krukor och få pengar tillbaka, på samma sätt som flaskor och burkar, men idéen är bra ändå. Som alla som har trädgård vet har man ständigt nya växter på sin mentala köplista. För en lista över närmaste Plantagen-butik, klicka här.

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Artikeln har 1 kommentar

  1. Craxyknas skriver:

    Vilken smart grej! Pant får ju verkligen folk att börja återvinna :)


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.