Nöje & Resor

Storstädning på 300 stränder under sommaren

0 Kommentarer 26 juli 2010

När man dragit igång en kampanj för att samla in pengar till Östersjön, som vi gjort, ser man plötsligt andra företag som på olika sätt vill bidra till ett renare hav. Ett av dessa är Coca-Cola Sverige som under sommaren städar stränder längs den svenska kusten – många av dem vid Östersjön.

Tillsammans med Kampanjen Städa Sverige och fem tusen ungdomar från 400 idrottsföreningar städar man 300 svenska stränder under sommaren. Man började i maj och beräknar avsluta kampanjen i slutet av augusti. Även om vi försöker se till att vi inte lämnar något skräp kvar på stranden när vi badar är vi glad att Coca-Cola bidrar till att samla in skräp efter de av oss som råkat glömma kvar det i naturen.

För att se om din favoritstrand är med på städlistan, gå till http://www.strandraddare.se

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.