PROMOTION: EN LAGOM DOS GRÖNT .SE + WIG AVEDA

Ta hand om håret i sommar

1 Kommentar 17 juni 2010

Oavsett om du tillbringar semestern på segelbåt i St Annas skärgård, ligger på stranden i Båstad eller trekkar i Kebenekaisemassivet, är det viktigt att skydda håret från att ta skada i solen (och ja – vi räknar kallt med en solig kanonsommar). Vår favorit i sommar är Avedas 3-stegs Suncare System.

Fördelar

Avedas hårvårdsprodukter innehåller UV-skydd för att hjälpa till att rena, skydda och återställa håret från de skadliga effekter sol, salt och klor kan ha. Istället för kemikalier som man ofta hittar i andra hårvårdsserier är Avedas produkter fulla med naturliga ingredienser – till och med den sommardoften produkterna har är resultatet av en blandning av 100% certifierat ekologiska växter som neroli, ylang-ylang och citrus från södra Spanien. När produkterna används tillsammans och samverkar kan de skydda håret i upp till sexton timmar.

Våra favoriter

När man kan köpa miljövänliga produkter som är minst lika bra som konventionella är valet lätt. Här är våra favoriter i Avedas serie;

  • SUNCARE HAIR AND BODY CLEANSER är perfekt för att tvätta hår och hud efter en dag i havet eller i poolen. Den innehåller en färgsäker formula som inte påverkar din hårfärg men ändå tar bort klorin, salt och annat som kan skada håret och bidrar dessutom till att återfukta huden. Pris 285 kr för 250 ml
  • SUNCARE PROTECTIVE HAIR VEIL Den här vattenfasta, uv-resistenta sprayen är ett måste i strandbagen, och skyddar håret i upp till 16 timmar. Spreja på innan du går till stranden och efter att du badat. Pris 330 kr för 100 ml
  • SUNCARE AFTER-SUN HAIR MASQUE Låt håret återhämta sig med en mask som återfuktar och återskapar lystern i solexponerat hår. Masera in efter shamponering, lämna i 2 till 5 minuter innan du sköljer ur och ditt hår kommer känna det som om det varit på spa-semester. Pris 345 kr för 125 ml

Priserna är medelpriser i jämförbara butiker. Alla priser var korrekta när nyhetsbrevet publicerades.

Om vår relation till Wig, som driver Stockholms första Aveda-salong

En lagom dos grönt .se finaniseras huvudsakligen av annonser men ibland samarbetar vi även med företag om själva innehållet. Den här är ett exempel på där ett företag bett oss välja ut de produkter i deras sortiment som vi tycker är bäst och som vi tror är särskilt intressanta för våra läsare. Alla dessa artiklar är dock alltid tydligt markerade med "promotion" och innehåller också den här informationstexten. Klicka här för att läsa mer om vår redaktionella policy.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.