PROMOTION: EN LAGOM DOS GRÖNT .SE + RESURS BANK

Ett grönare kreditkort

1 Kommentar 19 maj 2010

Det finns kreditkort och det finns kreditkort. Nya Supreme Card Green har lika bra villkor som andra kort men skänker dessutom 1% av köpesumman på allt du köper till Naturskyddsföreningens arbete mot klimatförändring och deras stora Östersjöprojekt.

Fördelar

Supreme Green Card funkar precis som ett vanligt kreditkort och tack vare MasterCard är kortet gångbart på mer än 25 miljoner ställen. Kortet har bra villkor (man kan t.ex. dela upp betalningen i omgångar och en reseförsäkring ingår när man köper resor med kortet). Varje gång man köper mat, kläder resor, går på restaurang eller handlar kollektivtrafikkort stödjer du som kortinnehavare Naturskyddsföreningen med 1 % utan att det kostar dig något extra som kund.

Vad vi tycker

Med ett Supreme Green Card är det enkelt att bidra till än bättre värld i vardagen. Sedan gillar vi också att Resurs Bank, som står bakom kortet, klimatkompenserat för den påverkan produktionen av själva kortet har, samt för de fakturautskick som de gör löpande. Det gör att även deras engagemang känns genuint. Klicka här för att ansöka idag.

Om vår relation till Resurs Bank, som äger Supreme Card

En lagom dos grönt .se finaniseras huvudsakligen av annonser men ibland samarbetar vi även med företag om själva innehållet. Den här är ett exempel på där ett företag bett oss välja ut de produkter i deras sortiment som vi tycker är bäst och som vi tror är särskilt intressanta för våra läsare. Alla dessa artiklar är dock alltid tydligt markerade med "promotion" och innehåller också den här informationstexten. Klicka här för att läsa mer om vår redaktionella policy.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.