Hälsa

Tips på nappflaskor utan BPA

1 Kommentar 13 maj 2010

Debatten om BPA som rasat i USA i flera år har äntligen nått Sverige. Tidigare i veckan beslutade Coop att sluta sälja nappflaskor av plast som innehåller BPA och flera tillverkare lyfter därför upp vilka modeller som är giftfria.

Ett alternativ är glasflaskor men det finns även flera bra tillverkare som har BPA-fri plast. En av dessa är svenska tillverkarenBabyBSafe vars flaskor är tillverkad i plast utan Bisfenol A, S, Ftalater och PVC. (Flaskorna finns att köpa i deras egen webbshop). Vi gillar också nappflaskan Sorbet som har runda kanter vilket gör att de är lättare att diska. (Finns hos IOB-butiken).

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.