Mat & dryck

Ett naturligare smaksatt vatten

0 Kommentarer 23 april 2010

För oss som tycker Mer är lite väl sött och att smaksatt vatten är lite väl artificiellt finns nu This Water i svenska butiker. Man kan bäst beskriva det som en blandning mellan Innocents juicer och vatten eftersom det faktiskt precis är vad det är. This Water var från början en produkt som Innocent utvecklade men när man beslutade sig för att koncentrera sig på att sälja juicer som bara består av frukt tog några anställda över och startade eget.

Allra miljösmartast och hälsosammast är naturligtvis att dricka kranvatten man bär med sig på flaska men de gånger vi glömt ta med flaskan väljer vi gärna This Water på grund av de naturliga ingredienserna. Och så på grund av smaken förstås (mango passion är vår favorit). Pris: ca 19.90 för 420 ml.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.