Blogg

Röstningen i #sbob är avslutad och rösträkning pågår

0 Kommentarer 07 mars 2010

Exakt klockan 22.00 stoppade vi räkneverken i alla kategorier i svenska folkets omröstning för att utse Sveriges Bästa Gröna Bloggar. Under två veckor har tusentals läsare röstat på just sin favorit men i några kategorier är det så jämt att vi kontrollerar rösterna för att avgöra vem som är vinnare.

Vi kommer nu att gå hem och sova och imorgon, måndag, kommer så de tre finalisterna i varje kategori att annonseras och omröstningarna startar samtidigt om från noll igen.

Om två veckor, söndagen den 22:a mars 22.00 stoppar vi så räkneverken för sista gången och vet då vem som är vinnaren i Sveriges Bästa Gröna Bloggar. Bland er som röstar kommer vi samtidigt lotta ut massor med fina priser. Vad sägs om prova-på-prenumerationer hos Sunfleet, matkorgar från Lantmännen eller coola shoppingkassar från Abob? Klicka här för att läsa mer om vilka priser du kan vinna!

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.