Hälsa, Mat & dryck

Värmande tomatsoppa höjer humöret

0 Kommentarer 01 mars 2010

Tomatsoppa bildSoppa kan vara extra gott när det är kallt och ett nödvändigt ont när halsen är så förkyld som min hals är just nu. Att långkoka soppa med färska råvaror och egen fond är inte prio när halsen blivit vinterkrasslig. Middagen får gärna gå snabbt att fixa och vara lättäten och det var därför ett utmärkt tillfälle att testa Knorrs färdiglagade ekologiska ”Organic Creamy Tomato Soup”.

Soppan är både fyllig och välförsedd med smaker. Och den behöver dessutom inte värmas särskilt länge – bra när man är förkyld och lite hängig. Soppan kan även användas som en grund om krafterna räcker till att slänga i lite mer buljong och extra favoritkryddor och ge den ännu mer smak, vilket inte skadar. För att göra soppan ännu lite fylligare – lägg i ett par skivor hårdost – jag är förtjusta i Arlas Ekologiska Herrgård 28% – och tre blad färsk basilika förhöjer smakupplevelsen ännu mer. Pris ca 33 kr/st för 570 ml (räcker till 2 personer)

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.