Blogg

En lagom dos grönt.se Sveriges näst största miljöblogg

0 Kommentarer 26 februari 2010

Visserligen anade vi att vår tävling Sveriges Bästa Gröna Bloggare skulle kunna skapa en del uppmärksamhet kring de som blev nominerade men att uppmärksamheten skulle bli så här stor anade vi inte!

Fem dagar efter att de listan på de nominerade offentliggjorts och röstningen startat har sammanlagt över 2 500 röstat på sin favorit i någon av de sex kategorierna. Intresset märks också i media och många har bloggat och twittrat om tävlingen. Flera av de nominerade har dessutom glädjande nog porträtterats i tidningar och på andra bloggar (eftersom vi ska vara neutrala länkar vi inte till dem här) och fått lite välförtjänt uppmärksamhet.

Att intresset är stort märks också på besökssiffrorna på vår egen webbplats. En lagom dos grönt .se är Sveriges näst populäraste miljöblogg i skrivande stund, enligt Bloggportalen och andelen prenumeranter på vårt nyhetsbrev via epost, antalet följare på Twitter och antalet fans på Facebook har också stigit. Vi är oerhört stolta och glada över detta och det gör att det känns ännu roligare att fortsätta hjälpa våra läsare med tips helt utan pekpinnar om hur man kan leva lite grönare.

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.