Blogg

Nu blir det ännu enklare att dela med sig av tipsen för en grönare vardag

0 Kommentarer 18 februari 2010

Vi försöker ständigt utveckla och förbättrar vår sajt. Det senaste tillskottet är en liten rad ikoner till höger nedanför varje artikel och som vi hoppas ska göra det lättare för våra läsare att sprida våra tips på hur man kan leva lite grönare till vänner och bekanta.

Från och med den här veckan kan du dela med dig av det vi skriver om på Facebook, LinkedIn, MySpace, Delicious, Google Bookmarks, Live Favourites, Pusha, Twitter och Bloggy genom att bra klicka på någon av ikonerna. Då tas du direkt till respektive sajt och kan välja att skriva en kommentar innan det publiceras.

För de som vill börja med att följa oss innan de delar med sig av informationen till andra ;-) kan börja med att bli prenumerant (gratis) på vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook och Twitter

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.