Blogg, Mat & dryck

Panten dubblas till en krona

1 Kommentar 10 februari 2010

Enligt ett pressmeddelande från Returpant idag kommer panten för aluminiumburkar höjas från 50 öre till en krona i september i år. Anledningen är naturligtvis att öka andelen återvunna burkar ännu mer .

Förhoppningsvis kan det samtidigt bidra till att Kooperation utan Gränser fördubblar andelen insamlade pengar via pantmaskinerna i Coops butiker – 2009 skänkte svenska folket totalt 3,9 miljoner den vägen. Att skänka sin pant till dem är ju ett enkelt sätt att både ta miljöansvar och att ta socialt ansvar på en och samma gång. Och så är det hur enkelt som helst – allt man behöver göra är ju att trycka på den gula knappen!

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Artikeln har 1 kommentar

  1. Carola skriver:

    orsaken kan ju också ha en hel del att göra med att 50-öringarna försvinner ;-)


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.