Blogg

Nu kan du följa oss även via Bloggy och Bloglovin’!

0 Kommentarer 06 januari 2010

Eftersom vi vill injicera lagom doser grönt i så mångas liv som möjligt jobbar vi hårt på att också göra vårt innehåll tillgängligt i så många kanaler som möjligt och numera kan du följa oss både via Bloggy.se och via Bloglovin’.

Bloggy.se är en bra mikrobloggtjänst och en svensk variant av Twitter. På Bloggy.se lägger vi ut statusuppdateringar och tipsar om sånt vi läser just nu, eller sånt vi skrivit om nyss. Klicka här om du vill börja följa oss via Bloggy.se

Sedan i måndags kan  följa vår blogg via Bloglovin’ – sajten som samlar alla dina favoritbloggar på ett enda ställe och som underlättar om man följer många bloggar samtidigt. Så snart vi skrivit något i bloggen här på En lagom dos grönt .se dyker det upp även på din bloglovin’-sida. Klicka här för att lägga till En lagom dos grönt .se på Bloglovin’ (Psst. Om du är ute efter våra lite längre, mer ingående tester av miljövänliga produkter är en gratisprenumeration på vårt nyhetsbrev det bästa sättet att försäkra sig om att du inte missar något.)

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.