Blogg

Gröna nyårslöften riskerar skjuta över målet

0 Kommentarer 01 januari 2010

Ett nytt år ligger för våra fötter, så vitt och rent och kallt att det verkar komma direkt ur förpackningen. Så här på nyårsdagen är nyårslöften ett självklart nyårsämne och många bloggare slår nästan knut på sig själva med sina förslag på gröna nyårslöften som för en oinsatt ofta verkar som att man göra om hela sitt liv. Tyvärr misstänker vi att de i sin vilja att frälsa alla skjuter lite över målet. Vi tror mer på att föreändring sker en lagom dos i taget. Börja med en liten grej och förändra sedan ännu en liten sak till det grönare och du är en bit på väg.

Så hur ska påverka andra att leva lite grönare? Vi har ett tips, och även om det kan låta som om vi bara försöker skaffa fler läsare (och det är stämmer ju) har tipset det en mer raffinerad poäng än så. Så; Om du har en vän som du tycker borde uppmuntras att leva lite grönare – hinta om att de borde bli fans till En lagom dos grönt .se på Facebook eller kanske börja prenumerera på våra tips via epost. Om de då ser helt frågande ut, ja då har du en bra början på ett samtal!

Men bli för guds skull inte så där besserwisseraktiga – vi har gjort det felet några gånger och fått stämpeln miljötaliban resten av kvällen.. ;-) Kom ihåg – lust lockar till förändring, inte plikt.

God fortsättning!
Elin & Per

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.