Blogg

Vinn coolaste klimatsmycket – tipsa tre vänner om oss!

0 Kommentarer 06 december 2009

tcktcktckEn av de coolaste accessoarerna i Köpenhamn den här veckan är snygga halssmycket från TckTckTck-kampanjen. Vi har två smycken vi lottar ut bland våra läsare!

I somras startade ju FN:s förra generalsekreterare Kofi Annan TckTckTck för att uppmärksamma världens ledare på att det gäller att hitta en lösning i Köpenhamn som leder till minskade växthusgaser. Kampanjen har fått mycket uppmärksamhet eftersom man på klassiskt maner varit duktiga på att involvera kändisar och dessutom spelat in en kampanjsång ”Beds are Burning”.

I videon (se nedan) bär alla artister ett speciellt TckTckTck-halsband för att visa sitt stöd. Halsbandet består av två delar – det ena där logon stansats ut för att smycket också ska kunna användas som mall för att tagga saker, och det andra med inskriptionen ”Time for Climate justice”. Halssmycket började delas ut i somras, till utvalda personer och supporters. Alla är numrerade och ju lägre nummer, ju högre status. (Kofi Annan har nummer 00001.).

Vi på En lagom dos grönt.se fick tag i två smycken (nummer 01358 och 01405) dagarna efter att kampanjen lanserades i Cannes i slutet av juni. Det är dessa smycken vi nu lottar ut bland de av våra prenumeranter som är kloka nog att stödja TckTckTck-kampanjen.

Om vill delta i utlottningen är allt du behöver göra att tipsa tre vänner om vår Facebook-grupp eller om vårt nyhetsbrev. Det tar bokstavligen två minuter – se instruktioner nedan. Vi lottar också ut två exemplar av Pär Holmgrens prisbelönade och vackra bok om vårt klimat bland de som deltar. Alla priser skickas med express för att du ska få dem så fort som möjligt.

Så här enkelt är du med i utlottningen:

  • Om du använder Facebookgå till vår sida (klicka här för att öppna i nytt fönster) och klicka på ”Föreslå för vänner” under vår logo i vänsterspalten. Du får då upp en lista med alla dina vänner på Facebook – välj ut de du tror skulle uppskatta En lagom dos grönt.se och klicka sedan på ”Skicka inbjudningar”. (Om några av dina vänner är gråmarkerade innebär det att de redan är medlemmar).
  • Om du vill mejla – skriv några rader om varför du tycker att dina vänner borde börja prenumerera på En lagom dos grönt .se i ett mejl och skicka det till tre vänner. Här är ett förslag på text: Hej,
    jag vill tipsa om en ny konsumentsajt som testar miljövänliga produkter och sedan tipsar om vilka produkter de tycker är bäst till sina prenumeranter. Det kostar inget att bli prenumerant och tipsen är både kloka och konkreta – kanske inte så konstigt att de på bara några månader fått tusentals prenumeranter… Jag är premumerant sedan en tid och kan varmt rekommendera nyhetsbrevet. På http://www.enlagomdosgront.se/exempel/ hittar du exempel på tidigare nyhetsbrev.

    Hälsningar,

När du tipsat dina vänner, eposta minst tre namn på vänner du tipsat om En lagom dos grönt .se till tcktcktck@enlagomdosgront.se så är ditt namn med i utlottningen! Glöm inte att också ange den postadress dit du vill att vi skickar smycket eller böckerna om du vinner.

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.