Blogg, Hem & inredning

En grönare gran med LED-julbelysning

0 Kommentarer 26 november 2009

julbelysningSnart är det är dags att plocka fram julgransbelysningen, men om du vet med dig att du förmodligen har ett del lampor som behövs bytas ut eller att hela slingan behöver bytas ut är det rätt läge att fundera på att uppgradera till en julbelysning av LED.

Det är visserligen lite dyrare i inköp men å andra sidan är den också mycket energisnålare. Om du har en julgran tänd från första advent till tjugondag knut kommer det kosta dig en dryg 50-lapp om du har traditionell belysning, enligt Lysman.com. Med LED-belysning hamnar kostnaden för samma period på några enkronor. Det är inte så mycket pengar per år men det finansierar extrakostnaden på bara några år. Och att göra av med mindre energi är dessutom alltid bra för planeten. Förresten, innan du handlar – se till att utnyttja den rabattkod hos Lysman.com som alla nya prenumeranter på vårt nyhetsbrev får dagen efter de anmält sig. Det ger dig 10% rabatt på hela deras sortiment så passa på att köpa lite energisnåla lampor också.

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.