Blogg, Mat & dryck

Lättare välja svenska äpplen

0 Kommentarer 17 november 2009

7eleven

Få skulle väl förknippa 7-Eleven med miljövänliga produkter men faktum är att de steg för steg blir lite bättre. På min lokala 7-Eleven upptäckte jag idag att man inte bara säljer svenska äpplen utan att man faktiskt skyltar om det! Då blir det ju plötsligt lättare att göra ett smart val och välja svenska äpplen (som är som bäst nu) istället för trista glansiga Granny Smith från Argentina. Och så slipper man dessutom köpa något som transporterats över halva jorden också.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.