Blogg

Ett vardagsliv med gröna förtecken utanför Övik

1 Kommentar 16 november 2009

EkobloggNog kan man tröttna lite på de där supertrendiga stocksholmsfixerade mammabloggarna vars liv helt verkar centrera runt konsumtion och yta? Kanske är det därför jag fastnat för Malin Harjus blogg som kort och gott heter Ekobloggen.

Malin är småbarnsmamma, självutnämnd ”eko-nörd” och skriver om sitt vardagsliv i en by nordväst om Örnsköldsvik och är en underbar motvikt till många andra bloggare. I bloggen speglar hon hur hon försöker leva medvetet och är nog en mycket vanligare representant för många medvetna konsumenter än elitbloggarna runt Stureplan.

Ni hittar bloggen på ekoblogg.blogg.se/

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.