Blogg

Vinnare i bokutlottningen bland nya prenumeranter!

0 Kommentarer 29 september 2009

Häromveckan lottade vi ut två signerade ex av Per Grankvist bok ”CSR i praktiken – hur företaget kan jobba med hållbarhet för att tjäna pengar” till våra nyaste prenumeranter. Vann gjorde Karolina Pehrsson, Gävle och Gunilla Apelgren, Hammarö. Grattis!

För de som är intresserade av att köpa boken har vi ordnat specialpris för En lagom dos grönt.se’s prenumeranter; 249 kronor mot ordinarie pris 271 kronor. Gå till www.adlibris.com/csripraktiken och lägg boken i kundvagnen på den sidan (obs!) för att få ditt prenumerantpris. Erbjudandet gäller t o m den 31/10 2009! Dessutom – du vet väl att du kan välja miljöfrakt när du kommer till kassan på adlibris.com? Då kompenserar du för fraktens utsläpp av koldioxid och gör därmed frakten lite grönare.

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.