Blogg, Hem & inredning

En solcellslampa till kojan

0 Kommentarer 27 september 2009

solcellslampaEfter att ha byggt en koja till barnen på landet har jag varit på jakt efter en batteridriven lampa som skulle kunna göra att barnen i framtiden kan sitta och läsa Kalle Anka-pockets efter skymningen i kojan. På Ikea hittade jag lösningen på problemen -nya smarta solcellsdrivna lampan Sunnan.

Den är inte så vacker men tanken på att den genererar sin egen ström och att Ikea dessutom skänker en solcellslampa till Unicef för varje lampa de säljer är desto vackrare. Dessutom behöver jag inte oroa mig för att de glömmer lyset på och att vi slösar energi. Och den funkar lika bra i barnrummet när det blir för kallt i kojan och barnen tömmer kojan för säsongen.

Lampan kostar 199 kr men går tyvärr inte att köpa via nätet så skriv upp den på inköpslistan det är dags att åka till Ikea nästa gång.

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.