Blogg, Hälsa, Mat & dryck

Fråga efter korv utan e-nummer

0 Kommentarer 20 september 2009

falukorvIngen borde bli förvånad att vi på En lagom dos grönt.se gillar mat utan en massa tillsatser. Både min kollega Elin och jag har ju småbarn och då blir det plötsligt relevant att fråga sig vad barnens mat innehåller.

Tack vare Middagsfrid har vi upptäckt Familjen Olssons Kött och Charkuterier, som är ett litet företag som har funnits i branschen i fyra år, har utvecklat en ny serie charkprodukter helt utan tillsatser. Varorna som säljs under varumärket Utan E-nummer omfattar inledningsvis falukorv, prinskorv, wienerkorv, bratwurst och chorizo.

Hittils har det varit svårt att hitta korven i vanliga butiker (några Ica Maxi har dock tagit hem den enligt Rudbeckia-bloggen) men eftersom Middagsfrid köpte in 2500 falukorvar för att stoppa i kundernas matkassar hoppas vi att korvarna snart blir lättare att hitta i butik. Hur den smakade – jodå. Precis som vanligt. Och då kan man ju köpa den istället.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.