Hem & inredning

Låt miljöengagemanget styra valet av penna

1 Kommentar 02 augusti 2009

De första miljövänliga pennorna var fula med hylsa i återvunnet papper, hopplösa att skriva med och fick oss att känna oss nördiga. Den nya generationens eko-pennor är snygga, sköna att skriva med och har helt eliminerat orsakerna att köpa traditionella pennor när några av de vanligaste bläck- och stiftpennorna nu finns i nya miljösmartare versioner.

Fördelar

En miljömedveten penna är ett fantastiskt sätt att visa att ditt miljöengagemang är mer än bara ord.

Vad vi tycker

Att satsa på miljövänliga pennor av bra kvalitet som håller länge istället för billiga engångspennor av tvivelaktig kvalitet – det blir inte mer 2008 än så.

Våra favoriter

Två robusta pennor med lite olika syften beroende på hur du gillar att skriva.

  • PILOT BEGREEN BLÄCK – japanska Pilot har lanserat en hel linje med bläck- och kulspetspennor där tre fjärdedelar av viken kommer från återvunnen plast. Vår favorit BeGreen Permaball skriver ljuvligt och kostar 29 kr/st hos Staples Corporate Express.
  • PILOT BEGREEN STIFTPENNA – Pilot har även stiftpennor för blyertsstift som även de består av nästan 75% återvunnen plast. Ett utmärkt och smart alternativ till de vanliga stiftpennorna som du säkert sett på konferensanläggningar och i receptioner. Pris 20 kr/st hos Lilion.se.

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Artikeln har 1 kommentar

  1. AnnaConradson skriver:

    Hej! Checka också dba pens. De är 98% nedbrytbara pennor gjorda av växter. Lite lurigt med beställningen men är ni intresserade så kolla dba-co.com iaf för info. Baserade i New York.


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.